ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ФОРМУВАННЯ БЕЗПЕКОВОЇ ПОВЕДІНКИ ЯК СКЛАДОВОЇ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗАСОБАМИ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

25.12.2023

22 грудня 2023 року у форматі онлайн відбувся семінар-практикум для педагогів закладів позашкільної освіти, до якого долучилося 89 учасників.

Досвід роботи з теми: «Формування безпекової поведінки як складової здоров’язбережувальної компетентності засобами позашкільної освіти. Презентація інтерактивного практикуму «Безпека для дітей»» презентувала завідувачка гуманітарно-оздоровчого відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Кристина Перетятько.

Поради і рекомендації щодо дотримання безпеки під час подорожі надала методист фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Наталя Лапа.

Керівник гуртка Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Любов Левченко ознайомила учасників заходу з інтегрованим STREAM-проєктом «Безпека з Патроном».

Методист еколого-натуралістичного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Юлія Марченко наголосила на екологічній безпеці як складовій національної безпеки України.

Практичні поради з психологічної безпеки вихованців закладів позашкільної освіти надала практичний психолог Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Алла Мартиненко.

До семінару-практикуму долучилися працівники сектору зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Сумській області старший інспектор, капітан поліції Оксана Красовська та інспектор, лейтенант поліції Марина Горьковська.

Будьте обережні, бережіть себе та близьких! Не нехтуйте сигналами повітряних тривог!

Дякуємо колегам за плідну творчу співпрацю!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 8.

^Вгору