ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Голодомор 1932-1933 року. Пам’ятаємо...

22.11.2018

21 листопада 2018 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася зустріч педагогічних працівників закладів позашкільної освіти області з представниками ТРК «Відікон» та UA: Суми. Зустріч проведено в межах угоди про співпрацю за підсумками спільної діяльності комунального закладу сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю й вищезазначених телерадіокомпаній щодо розроблення освітньо-інформаційного інструментарію з теми «Голодомор 1932 1933 років. Україна пам’ятає».

У заході взяла участь директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова. Вона наголосила на важливість спільних просвітницьких проектів, спрямованих на залучення дітей та учнівської молоді до пошуково-дослідницької роботи з вивчення історії України, її трагічних сторінок, пов’язаних з Голодомором 1932-1933 років.

Керівник ТРК «Відікон» Наталія Братушка та керівник групи програмування творчого об’єднання телерадіопроектом ТВО бюро телерадіоновин філії ПАТ «НСТУ» - «Сумська регіональна дирекція» UA: Суми Куриленко Людмила передали педагогам відеоматеріали з означеної тематики для використання в освітньому процесі закладів освіти області.

Ці матеріали будуть розміщені на сайті ОЦПО та РТМ.

Відеоматеріали «Голодомор 1932-1933 років»

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 8 + 6.

^Вгору