ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

3.08.11 Настрій дня: Хіміки хімічили, Біологи крохмаль здобували, Психологи здоров’я зичили, І всі собак дресирували…

05.08.2011

Кадр №1

День 3, кадр 1Коментар учасників: «Цей день був присвячений хімії, ми ніколи і не могли подумати, що можна отримати такі реакції. Дуже вдячні кандидату технічних наук, доценту СумДУ Большаніній Світлані Борисівні за мудре наставництво та надзвичайно цікаві заняття» (хіміки із Закарпаття).

Кадри №2,3

День 3, кадр 2День 3, кадр 3Хіміки сьогодні насправді були в своїй стихії: готували розчини, спостерігали за реакціями і вкотре переконувались, що чарівником бути легко, особливо, коли знаєш хімію на «відмінно».

Кадри №4,5

День 3, кадр 4День 3, кадр 5Коментарі учасників: «Фантастика!», «Диво, а таке звичайне!!!»

На практичному занятті «Утворення крохмалю в зелених листках на світлі», яке провела кандидат біологічних наук, доцент СДПУ ім.А.С. Макаренка Миронець Людмила Петрівна, юні біологи на власні очі побачили дива, які дарує нам природа.

Кадри №6,7

День 3, кадр 6День 3, кадр 7Але для того, щоб побачити ці дива довелося навіть йти на подвиги та залазити у клумбу.

Коментар учасників: «Чого не зробиш заради НАУКИ!!!»

Кадр №8

День 3, кадр 8Медики і психологи теж були посвячені у найпотаємніше. Майбутні лікарі на кафедрі біофізики, біохімії, фармакології та біомолекулярної інженерії СумДУ під турботливим керівництвом Чорної Інни Валентинівни (ст. викладач мед.інст. СумДУ) та Волкової Тетяни Іванівни (ст. лаборант) знайомились з фізіологічним внутрішнім світом та щоразу дивувались дізнаючись про те, який могутній вплив на організм мають гормони.

Коментар учасників: «Гормони повинні жити у гармонії!!!»

Кадр №9

День 3, кадр 9Психологи на практичних заняттях Семененко Лариси Віталіївни, викладача кафедри практичної психології СДПУ ім. А.Макаренка досліджували власні особливості темпераменту і характеру та вчилися з розумінням ставитись до проявів поведінки оточуючих.

Коментар учасників: «Тепер зрозуміло, чому я така. ТЕМПЕРАМЕНТ такий!!!»

Важлива примітка: середа також була врожайною для «Скриньки побажань», яку психологи спеціально залишили у одному з гуртожитків для того, щоб молодь могла вільно висловити свої побажання та зауваження. Слухачі школи за кілька годин наповнили скриньку папірцями із записами своїми найзаповітніших бажань. Виявилось, що найбільш поширеною, так сказати, найкричущою потребою дітей є потреба у… кавуні.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 7.

^Вгору