ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН (12.02.2014)

13.02.2014

12 лютого завершились конкурсні випробування для тих учнів-членів Малої академії наук України, які захищали науково-дослідницькі роботи в Сумському державному університеті та Сумському національному аграрному університеті. Кожен з них мав змогу презентувати результати своїх досліджень, послухати інших конкурсантів, подискутувати, а найголовніше – здобути корисний досвід для подальшої науково-дослідницької діяльності.

Також у цей день Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка радо вітав учасників ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук – слухачів відділень мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, хімії та біології, історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю. Під час відкриття заходу до юних науковців звернувся з вітальним словом ректор університету Анатолій Іванович Кудренко. Зокрема він зазначив, що науково-дослідницька діяльність дуже важлива для учнів старших класів, адже попереду – вступ до вищих навчальних закладів, навчання в яких не можливе без науки. Привітала юних конкурсантів Аліна Анатоліївна Сбруєва, проректор з наукової роботи.

Після урочистого відкриття юні науковці мобілізували свої знання під час написання контрольних робіт із базових дисциплін.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 2.

^Вгору