ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

18.05.2015

З метою виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадянської позиції, формування в дітей і підлітків навичок здорового способу життя 15–17 травня 2015 року на базі Сумського Державного позашкільного закладу – дитячого закладу санаторного типу «Ровесник» відбувся ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У грі взяли участь 11 роїв (команд) навчальних закладів області.

Протягом трьох днів команди змагалися у різних конкурсах і змаганнях: конкурс «Візитка рою», гра «Відун», конкурс «Ватра», смуга перешкод за козацькою легендою, змагання з надання першої долікарської допомоги «Рятівник», змагання зі стрільби з лука, метання спису, впоряд (стройова підготовка), теренова гра з елементами спортивного орієнтування, конкурс звітів про виконання завдань під гаслом «Добра справа», змагання «Лава на лаву», змагання «Перетягування линви».

Особливо запам’ятався дітям конкурс «Лава на лаву», під час якого учасники продемонстрували силу, мужність і спритність.

Переможцями обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») конкурсу стали:

І місце – команда Кролевецької районної станції юних туристів;

ІІ місце – команда Шосткинського міського дитячо-юнацького клубу «Патріот»;

ІІ місце – команда Сумської загальноосвітньої школи № 15 ім. Д. Турбіна

Дякуємо учасникам і вітаємо переможців!

Усі фото...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 3 + 3.

^Вгору