ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Ямпільський «Сувенір» Сумщині перемогу подарував!

06.12.2014

Під егідою Представництва Танцювальної Ради ЮНЕСКО в Україні, Всеукраїнської федерації танців та Української федерації дитячих творчих колективів з 28 по 30 листопада у місті Києві відбувся щорічний багатожанровий п’ятий Всеукраїнський фестиваль дитячих творчих колективів «Золота Антилопа».

Сумщину представляв зразковий хореографічний колектив «Сувенір» Ямпільського районного центру дитячої та юнацької творчості з блискучими композиціями «Гопачок», «Варенички»

  

Фестиваль пройшов в межах Фестивального руху «ПОТОКИ ТВОРЧОСТІ». З кожним роком цей проект збільшує число своїх шанувальників. Цього року Фестиваль презентував девіз – «Єдина Країна!», що сприяло спрямованості конкурсної програми у дусі формування національно-патріотичної свідомості.

Під час святкового концерту дитячі творчі колективи з різних областей України продемонстрували яскраві зразки майстерності.

Вихованці колективу продемонстрували високу майстерність та оригінальні хореографічні композиції. У номінації «народна хореографія» колектив отримав диплом лауреата ІІ ступеню, диплом лауреата за зайняте ІІ місце у номінації «Патріотика», дипломом «Зірка Веселощів» та пам’ятну статуетку фестивалю.

Керівнику Зразкового хореографічного колективу «Сувенір» Жаботинській Ілоні Вадимівні – оголошена подяка, за творчий внесок у розвиток підростаючого покоління і високий рівень підготовки колективу.

БРАВО «Сувенір», нових тобі перемог!

Творчий актив дитячого самоврядування
відділу художньо-естетичного виховання
Сумського обласного центру позашкільної освіти
та роботи з талановитою молоддю

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 4.

^Вгору