ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Юні науковці вкотре зібралися на навчальну сесію для слухачів МАН

09.12.2014

6-7 грудня 2014 року слухачі ІІ-ІІІ років навчання відділень математики, економіки, фізики та астрономії, технічних, комп’ютерних наук, мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Сумського територіального відділення МАН востаннє в цьому році зібралися на навчальну сесію, адже уже в грудні розпочинається Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Тому надзвичайно важливо для кожного з юних дослідників було відвідання лекційних, практичних занять, а також індивідуальних консультацій з метою більш досконалої підготовки до І етапу конкурсу-захисту. Поглибити знання з базової дисципліни, відтворити їх на практиці, проконсультуватися щодо власних наукових досліджень учасники заходу мали можливість на заняттях наукових консультантів Сумського територіального відділення Малої академії наук України.

Кожна науково-дослідницька робота вражає своєю неповторністю, цікавими фактами й експериментами, дивовижними відкриттями та глибиною думок учнівської молоді, тому змагання на конкурсі-захисті обіцяють бути нелегкими. Бажаємо успіхів і перемог молодим науковцям Сумського територіального відділення МАН!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 9.

^Вгору