ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Юні ракетомоделісти Сумщини – призери Всеукраїнських змагань

22.05.2017

З 08 по 13 травня 2017 року у місті Скадовськ Херсонської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів. У змаганнях взяли участь 58 юних техніків – представники шістнадцяти команд з Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Львівської, Полтавської, Сумської, Івано-Франківської, Херсонської, Черкаської та Чернігівської областей.

До збірної команди Сумської області увійшли вихованці Сумської районної станції юних техніків (Лебідь Богдан, Тимошенко Дмитро, Малюченко Владислав, Бондаренко Олександр, Москвін Віктор) і вихованці Охтирського міського центру позашкільної освіти – Мала академія наук учнівської молоді (Щетенський Олександр, Іваненко Микита).

Програмою змагань учнівської молоді з ракетомодельного спорту було передбачено проведення особисто-командної першості з моделей класів: S1A, S4A, S6A, S7, S9A, S8D та загальнокомандної першості.

Змагання юних ракетомоделістів проводилися в особисто-командній першості з моделей класів:

на тривалість польоту на стрічці – клас S6A;

на тривалість польоту на парашуті – клас “Салют-А/2“;

на тривалість польоту на стрічці – клас “Планета-В“;

на реалізм польоту − модель-напівкопія;

шоу моделі.

В особистому заліку перемогу святкували Тимошенко Дмитро – І місце у класі моделей «Салют-А/2» та Малюченко Владислав – ІІІ місце у класі моделей «Планета-В». У загальнокомандному підсумку змагань юних ракетомоделістів команда Сумської області посіла ІІІ місце.

Щиро вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 1?

^Вгору