ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЮННАТИ СУМЩИНИ – ПАТРІОТИ УКРАЇНИ

18.09.2017

16 вересня на базі еколого-натуралістичного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулися заходи з нагоди Всеукраїнської акції «День Юного натураліста в Україні». В навчальному закладі акція пройшла під гаслом:

«Юннатівський рух без кордонів!

Юннат – на все своє життя!

Ми разом дбаємо про природу.

Сьогодні творцями є майбуття!»

Цього дня зустріч юних натуралістів розпочалася зі свята «Юннати Сумщини – патріоти України», під час якого було презентовано гуртки і творчі об’єднання еколого-натуралістичного відділу; діти читали вірші і пісні про нашу Батьківщину, природу рідного краю, про єдність і мир на нашій славній Україні.

Для вихованців школи раннього творчого розвитку «Сонечко» було проведено комплексні заняття «Ми друзі природи». Вихованці гуртків англійської мови стали учасниками пізнавально-розважальної програми «Nature Around Us». Для всіх бажаючих були проведені майстеркласи з флористики та фітодизайну, ліплення з солоного тіста.

Наприкінці дня відбулося «Свято печеної картоплі», де діти розширили свої знання про «наш другий хліб», змагалися в швидкості, спритності та витривалості.

Підсумком заходу стали такі слова юних друзів природи:

«Ми юннати, а значить з любов’ю в серці,

Із добром і надією світом йдемо.

Ми природу рідну захистимо і примножимо.

Парость щастя й єднання разом зростимо».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 7.

^Вгору