ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Команда юннатів-патріотів Сумської області – учасник Всеукраїнського фестивалю патріотичних дій – володар гран-прі

27.06.2024

25-27 червня 2024 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся Всеукраїнський фестиваль патріотичних дій, під час якого юннати з усієї України презентували свої напрацювання з національно-патріотичної, волонтерської, громадянської діяльності.

У фестивалі взяла участь команда вихованців еколого-натуралістичного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю – переможці Всеукраїнської еколого-патріотичної гри «Паросток». Діти презентували соціально-освітній практико-орієнтований проєкт «Від юннатів для солдатів» та обласний марафон екологічних активностей «Екожиття – наше майбуття».

Гасло команди юннатів Сумщини «ВІРИМО! ДОПОМАГАЄМО! ПРО ПРИРОДУ ДБАЄМО!» надихнуло всіх присутніх продовжувати волонтерські ініціативи, патріотичні справи та екологічні акції заради світлого майбутнього нашої рідної Батьківщини.

За результатами участі у Всеукраїнському фестивалі патріотичних дій команда юннатів-патріотів Сумської області здобула гран-прі. Діти отримали грамоти переможців і подарунки.

Ми впевнені: все буде Україна!

Ми з вдячністю йдемо у новий день.

Ми діти мужньої, незламної країни,

Нам жити далі і співать пісень!

Ми віримо – настане Перемога

І розцвіте у мирі Україна!

Нескорена, відважна, загартована,

щаслива, мужня, ЕКО Батьківщина!

З версією відеопрезентації команди можна ознайомитися за покликанням

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 6.

^Вгору