ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Край, в якому я живу!

21.03.2018

20 березня в місті Чернігові відбувся Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу». Цьогоріч, Сумщину на цьому конкурсі представили юні музеєзнавці закладів освіти Охтирського та Буринського районів.

Зокрема Юлія Баленко, учениця Охтирської гімназії, екскурсовод літературного музею ім. Б. Д. Антоненка-Давидовича стала переможцем у секції «Літературні музеї».

Почесне ІІІ місце посів Віталій Пих, екскурсовод військово-історичного музею Охтирської школи №5 ім. Р. К. Рапія.

Учениця Пісківської школи Буринського району Марина Биченко зацікавила журі конкурсу віртуальною розповіддю про своє рідне село, за що й отримала ІІІ місце в секції «Музеї історії населених пунктів».

Вітаємо переможців! Бажаємо нових звершень!!!

Протягом трьох днів на 67 конкурсантів, здобувачів освіти закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти, очікувала насичена та цікава програма. Для учасників конкурсу було проведено екскурсію містом «Чернігів стародавній», екскурсія до картинної галереї Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана запропоновано перегляд театральної вистави «Сватання на Гончарівці» Чернігівського обласного академічного музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 2.

^Вгору