ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

КУБОК ЦЕНТРУ З ТУРИЗМУ

29.11.2022

27 листопада 2022 року відбувся Кубок Центру з пішохідного туризму (третій етап) для вихованців фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Учасники змагалися у п’яти вікових групах. Наймолодші учасники долали етапи «Переправа по вірьовці з перилами», «Підйом», «Переправа по колоді», «Траверс схилу», «Спуск». До переліку етапів смуги перешкод більш досвідчених юних спортсменів були додані «Навісна переправа» та «Підйом по скельній ділянці».

Найкращі результати на дистанції у своїх вікових групах показали спортсмени:

І місце посіли Плутенко Олексій, Помазан Станіслав, Луніка Тимофій, Захарченко Максим, Дакалов Андрій, Стадніченко Євгенія, Смоленко Анастасія, Ярошенко Єлизавета, Піддубна Мар’я, Пархоменко Рімма, Шепілова Надія;

ІІ місце – Ситнік Сергій, Рисований Тимур, Бессарабов Іван, Слюсар Артем, Лапа Віра, Глущенко Валерія, Бойко Єлизавета;

ІІІ місце – Рудь Максим, Березовський Платон, Артем’єва Дар’я, Піддубна Дар’я, Браславська Злата.

У змаганнях взяли участь і вихованці школи спортивного та фізичного розвитку «Переможець». Діти впевнено та вправно долали етапи «Переправа по вірьовці з перилами» та «Підйом по скельній ділянці».

Учасники змагань під час проходження смуги перешкод перевірили рівень технічної та фізичної підготовки. Разом з тренерами вони зробили аналіз помилок, які допустили під час проходження дистанції. Зараз юні туристи готуються до заключного четвертого етапу Кубку Центру з туризму, проведення якого заплановано на грудень 2022 року.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 7.

^Вгору