ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Кубок Центру з туризму

18.01.2021

Підсумовані результати 4-х етапів Кубку Центру з туризму 2020 року для вихованців фізкультурно-спортивного відділу СОЦПО та РТМ. Упродовж року юні спортсмени змагалися в 5-ти вікових групах, удосконалюючи свої вміння та навички у процесі подолання етапів туристської смуги перешкод.

У групі 2011-2012 роки народження призові місця посіли Ніколаї Анастасія та Хахуля Філіп ( І місце), Романович Ярослава та Рублевський Євген (ІІ місце), Білан Крістіна та Медведєв Марк (ІІІ місце).

У групі 2009-2010 роки народження I місце серед дівчат розділили Лапа Віра та Ярошенко Єлизавета, ІІІ місце посіла Троян Емілія. Серед хлопців перемогли Луніка Тимофій ( І місце), Деменко Анатолій ( ІІ місце), Рисований Тимур ( ІІІ місце).

Серед юнаків та дівчат 2007-2008 років народження перемогу здобули Смоленко Анастасія, Лапа Марія, Рублевський Кирило (І місце). Призерами у групі стали Черниш Дмитро (ІІ місце), Лесик Анастасія, Манжай Матвій ( ІІІ місце).

У групі 2005-2006 р.н. золотими призерами стали Стадніченко Євгенія та Костенецький Станіслав. Другі місця посіли Шпаченко Катерина, Єрмоленко Владислав та Плутенко Олексій. Бронзовим призером у групі стала Батура Софія.

У старшій групі серед дівчат та юнаків 2003-2004 р.н. переможцями стали Тарасенко Альона, Скобелко Олександр, Іваній Ярослав. Бронзовим призером став Троян Ростислав.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 5?

^Вгору