ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Майбутні вчені-філологи зібралися на навчальній сесії Сумського територіального відділення МАН України

13.10.2014

11-12 жовтня Сумський обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю радо зустрічав юних науковців зі всієї області – слухачів ІІ-ІІІ років навчання відділень мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Сумського територіального відділення МАН України. Як завжди, бажаючих відчути себе справжнім знавцем філологічної науки зʼявилося дуже багато. Цього разу в навчальній сесії взяли участь 92 учні загальноосвітніх навчальних закладів міст Суми, Конотоп,Лебедин, Глухів, Тростянець, Кролевець, Білопілля, а також Лебединського, Охтирського, Конотопського районів.

Програмою заходу були передбачені лекційні заняття, індивідуальні консультації та написання пробних контрольних робіт з базових дисциплін. Але перш, ніж розпочати навчальну діяльність, для учасників були проведені організаційні збори, під час яких вони ознайомилися з особливостями навчання в Малій академії наук України. Також слухачі мали змогу перейняти досвід у переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2014 році в секціях української мови та світової літератури Подоляки Тетяни та Михно Тетяни. Дівчата розповіли, як складно йти до перемоги, і як приємно пізнати її смак.

З юними науковцями попрацювали практичні психологи Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Сидоренко Наталія Юріївна та Лесик Юлія Юріївна, які допомогли зняти напругу та підготували до плідної навчальної діяльності під час сесії.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 7 і 5?

^Вгору