ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

МАЙБУТНЄ ЛІСУ У ТВОЇХ РУКАХ

31.03.2015

Обласний етап Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», що відбувся 28 березня 2015 року на базі ДП «Сумське лісове господарство», об’єднав понад 300 юних захисників лісу. Учасниками акції стали вихованці Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, вихованці Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, учні Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5.

До участі у природоохоронній акції долучився губернатор Сумщини Микола Олексійович Клочко. Під час привітання він наголосив на важливості просвітницької, виховної, практичної природоохоронної роботи.

Цінними подарунками за вагомий внесок у практичну природоохоронну діяльність, спрямовану на збереження і відновлення лісових насаджень були нагороджені учнівське лісництво «Паросток» Сумського міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, юні натуралісти Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, учні Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5.

У рамках проведення акції на території Могрицького лісництва було висаджено 2600 саджанців Дуба звичайного. Лісники віддячили дітям за участь у акції смачним кулішем і солодощами.

Тепер разом будемо чекати на густий ліс
із його різноманітним світом флори і фауни!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 5?

^Вгору