ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Майбутнє України» в руках юних науковців

02.11.2015

З 28 по 30 жовтня 2015 року в м. Києві відбулася VІ Всеукраїнська науково-технічна виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України». У даному заході взяло участь понад 100 винахідників з різних куточків країни.

Командний склад учасників області складався з дійсних слухачів територіального відділення МАН України, вихованців Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю: Безмена Андрія, учня 10 класу Сумської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів № 7; Похваленної Ольги учениці 11 класу Сумської гімназії № 1; Кролевецького Дениса, учня 11 класу Сумської спеціалізованої школи І–ІІІ ступенів № 10 імені Героя Радянського Союзу О. Бутка; Гараган Костянтин, слухач Роменської міської МАН, учень 10 класу Роменської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 1 імені П.І.Калнишевського та Рева Богдан, вихованець Сумської міської станції техніків, студент І курсу Машинобудівного коледжу Сумського державного університету.

28 жовтня відбулося урочисте відкриття виставки-конкурсу, що проходило на базі Національного еколого-натуралістичного центру, після чого було проведено лекційні заняття викладачами провідних інститутів України.

29 жовтня відповідно до програми конкурсу всі учасники презентували свої проекти в Київському палаці дітей та юнацтва, використовуючи постерні та мультимедійні презентації, макети і прилади. Після захисту журі конкурсу підбили підсумки та оголосили переможців. Приємно відзначити, що І місця отримали представники Сумської області: Безмен Андрій в номінації «Технічна творчість та винахідництво» та Рева Богдан в номінації «Робототехніка».

30 жовтня юні науковці отримали свої нагороди, дипломи та гранти на подальшу роботу над науковими дослідженнями у розмірі 5000 грн. Після чого відправилися до Американського посольства і прослухали лекцію на тему «Екологія та ресурсозбереження».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 8?

^Вгору