ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Міжнародний фестиваль «Текстиль і мода»

06.11.2013

З метою популяризації вітчизняної моди 2 листопада 2013 року у місті Донецьк відбувся одинадцятий міжнародний фестиваль «Текстиль і мода». Цей фестиваль об’єднав молодих дизайнерів України, Росії, Молдови, підприємців і метрів високої моди у створенні нових сучасних колекцій одягу.

Головою журі фестивалю був народний художник Росії, модельєр із світовим ім’ям В’ячеслав Зайцев. Також членом журі був французький модельєр Станіслав Буссар, який презентував свою колекцію жіночого одягу з українських тканин.

У фестивалі взяла участь молодий перспективний дизайнер, керівник гурткової роботи Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Гребченко Наталія. Представлена Наталею колекція одягу «Ілюзія» в стилі арт, виготовлена з льону різних відтінків, оздоблена в’язаними елементами та елементами розпису, була відзначена дипломом учасника і схвальними відгуками журі, зокрема В’ячеславом Зайцевим.

На часі дизайнер працює над розвитком теми, відтвореної в колекції «Ілюзія». У майбутньому на подіумі будуть представлені ще п’ять авторських костюмів.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 6 і 5?

^Вгору