ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Молодь обирає здоров’я» обласний фестиваль-конкурс

25.03.2011

Обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю третій рік поспіль проводить обласний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я», метою якого є активізація в області молодіжного руху за здоровий спосіб життя; набуття й засвоєння дітьми та молоддю нових знань про здоровий спосіб життя; підвищення рівня інформованості молоді з питань профілактики тютюнокуріння, алкоголізму засобами мистецтва. 17 – 18 березня 2011 року були проведені тури обласного фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я».

У фестивалі-конкурсі взяли участь 25 команд загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів області.

Програма фестивалю-конкурсу передбачала:

  • конкурс літературно-музичних міні-композицій;
  • конкурс плакатів, фотографій і художніх робіт за темами: «Головне в іміджі – це здоров’я», «Молодь за майбутнє без СНІДу», «Я обираю здоров’я».

У своїх виступах команди розкрили тематику літературно - музично-спортивної міні-композиції, спрямованої на популяризацію, пропаганду та роз’яснення серед молоді переваг здорового способу життя, збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих. Виступи учнівських команд були різні за жанрами, стилем і напрямами мистецтва, зокрема художнього читання, хореографії, акробатики, музики, вокалу.

Журі фестивалю-конкурсу визначено переможця – це команда «Енергія» Роменського району, яка буде представляти Сумщину на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі, що відбудеться в м. Одеса з 2 по 5 вересня 2011 року.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 4.

^Вгору