ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Надточий Руслан – знову найкращий!

27.11.2015

Вже багато років в Сумській області щомісяця визначаються найкращі спортсмени. Роблять це експерти громадської ради при управлінні молоді та спорту ОДА та Сумського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

23 листопада 2015 року, у стінах обласної ДЮСШ вшанували нового лауреата – Руслана Надточого, якого визнали кращим спортсменом Сумської області за жовтень 2015 року. Свою нагороду він отримав за перемогу на чемпіонаті Європи в Польщі зі спортивного радіоорієнтування, що проходив у жовтні 2015 року.

Руслан Надточий – майстер спорту України, член збірної команди України зі спортивної радіопеленгації та радіоорієнтування, вихованець Сумської районної станції юних техніків.

Слід нагадати, що Руслана вже обирали найкращим спортсменом області у вересні 2014 року. І ось знову перемога! За минулий рік Руслан неодноразово перемагав на обласних та Всеукраїнських чемпіонатах. В березні 2015 року в м. Ужгород на Всеукраїнському чемпіонаті зі спортивної радіопеленгації завоював золоту медаль. В травні 2015 року м. Львів на Чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації завоював 2 золоті та 1 срібну медаль. У вересні 2015 року - 2 срібні та 1 бронзова медаль на Всеукраїнських змаганнях зі спортивної радіопеленгації в м. Луцьк.

Тренер спортсмена Максим Редька зазначив, що головна мета на найближчий час – участь у чемпіонаті світу, що буде проходити в 2016 році в Норвегії. Побажаємо Руслану та його тренеру успіхів і нових перемог!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 5.

^Вгору