ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Нагородження переможців та призерів обласного літературного конкурсу «Проба пера»

21.05.2018

21 рік поспіль обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю вшановує справжніх митців слова, кращих з кращих обласного літературного конкурсу «Проба пера». Тож 18 травня Сумським обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено урочисте нагородження переможців та призерів ХХІ обласного літературного конкурсу «Проба пера», метою якого є виявлення та підтримка талановитої учнівської молоді у сфері літературної творчості.

Цього року на конкурс було подано 175 робіт у номінаціях «ПРОЗА», «ПОЕЗІЯ», «ГУМОР», «ПІСНІ» у молодшій, середній та старшій вікових категоріях. Варто зазначити, що з кожним роком зростає майстерність юних поетів, прозаїків і гумористів.

90 юних поетів, прозаїків та гумористів здобули визнання висококваліфікованого журі, у складі якого працювали: Голова Сумської організації Національної спілки письменників України Олександр Вертіль, лауреат трьох літературних премій: імені Пилипа Рудя, імені Олександра Олеся, імені Василя Мисика; Василь Чубур , поет, перекладач, член Сумської організації Національної спілки письменників України, заслужений журналіст України, старший викладач кафедри філології та журналістики Сумського державного університету, власний кореспондент газети «Урядовий кур’єр у Сумській області»; Ганна Шевченко (псевд. Анна Коршунова) – професійний журналіст,  дитяча письменниця.

У рамках свята для переможців та призерів конкурсу були проведені майстер-класи з літератури та відбулося творче спілкування з членами журі – видатними письменниками Сумщини.

Вітаємо переможців та призерів, учасників обласного літературного конкурсу «Проба пера». Бажаємо успіхів, наснаги і нових звершень на творчій ниві. Плекайте та зрощуйте золоті зерна свого таланту.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 9?

^Вгору