ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Навчальна сесія для слухачів МАН

16.12.2013

14-15 грудня відбулася навчальна сесія для слухачів І року навчання відділень мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Сумського територіального відділення Малої академії наук України.

Це вже друга сесія для учнів 9 класів, під час якої вони мали можливість плідно попрацювати з науковими консультантами секцій.

Практичний психолог Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Ксенія Олександрівна Геренко під час психологічного тренінгу давала поради, як успішно захистити свою науково-дослідницьку роботу, як переборювати хвилювання та страх, як поводитись під час дискусії. Після спілкування з Ксенією Олександрівною кожен з учнів залишився задоволеним та впевненим у собі.

До конкурсних контрольних робіт з базових дисциплін готувалися слухачі секцій на лекційних та практичних заняттях.

Отримати поради та зауваження щодо своїх науково-дослідницьких робіт учні мали можливість під час індивідуальних консультацій з науковцями. Усі працювали завзято та з натхненням, адже до І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук залишилось зовсім мало часу, а перемогти в секції сподівається та прагне кожен.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 7.

^Вгору