ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Навчальна сесія обласної історичної школи

07.12.2021

4 грудня 2021 року в онлайн форматі відбулася навчальна сесія для слухачів обласної історичної школи "Нова генерація", організована Сумським обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Під час занять учні взяди участь у дискусії з проблеми стереотипів та упереджень; з'ясували, який вплив вони мають на наше життя; дізналися про перебіг пандемії іспанського грипу в 1918-1920 роках та з’ясували які уроки слід винести з подій 100-річної давнини у світлі сучасної ситуації з коронавірусною інфекцією COVID–19. Розглянули вплив православ'я на розвиток української державності.

Цікаві заняття для учнів 8-9 класів провели: Кудінов Дмитро Валерійович, доктор історичних наук, професор кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту СОІППО; Оліцький В'ячеслав Олександрович, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка; Рубан Ольга В'ячеславівна, кандидат філософських наук, викладач-методист Сумського фахового коледжу СНАУ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 1.

^Вгору