ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Навчальна сесія обласної школи народних ремесел

22.02.2019

21 лютого 2019 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася навчальна сесія обласної школи народних ремесел за напрямом «Народна іграшка» для вихованців закладів позашкільної освіти.

До участі долучилося 30 вихованців з Охтирського міського центру позашкільної освіти-Мала академія наук учнівської молоді, Недригайлівського Будинку дитячої та юнацької творчості, Лебединського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, Сумського районного Будинку дітей та юнацтва Сумської районної ради, Комунального закладу Сумської обласної ради - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Конотопського районного Центру позашкільної роботи, Центру дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради, Комунального закладу позашкільної освіти Тростянецької міської ради «Палац дітей та юнацтва».

Теоретичне заняття з теми: «Сувеніри, виготовлені з використанням народних традицій та символіки», провела Окунь Олена Миколаївна, керівник гуртка ОЦПО та РТМ. Юрченко Оксана Миколаївна, керівник гуртка, Покутня Лідія Миколаївна, методист ОЦПО та РТМ провели практикум з теми «Виготовлення сувенірної ляльки».

Слухачі школи отримали консультацію та творче завдання з теми «Вузлова лялька – «Лялька добрих вістей «Дзвіночок», що підготувала Огнєва Світлана Василівна, керівник гуртка-методист ОЦПО та РТМ, майстер народної творчості, член Сумського осередку Національної спілки народних майстрів України.

Несвіт Світлана Олександрівна, культорганізатор ОЦПО та РТМ провела практикум з теми «Декорування елементів одягу сувенірної ляльки стрічковою вишивкою».

Дякуємо всім учасникам заходу за творчу та натхненну роботу і бажаємо вдалої підготовки до кваліфікаційних іспитів, що відбудуться 16 травня 2019 року.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 9.

^Вгору