ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Навчальні сесії Сумського територіального відділення МАН

10.11.2014

Ми стільки матимемо, скільки знаємо.
Знання – це сила!
Френсіс Бекон

 

Із надзвичайною жагою до знань зібралися 8-9 листопада слухачі І року навчання відділень математики, економіки, фізики та астрономії, комп’ютерних і технічних наук Сумського територіального відділення МАН на навчальну сесію. Хоча їх наукова діяльність ще тільки розпочинається, та неймовірний запал і цілеспрямованість надихають на створення нових відкриттів у галузі точних наук.

У цьому їм допомагали висококваліфіковані педагоги: Хворостіна Юрій В’ячеславович, науковий консультант відділення математики, викладач кафедри математики Сумського державного педагогічного університету імені А.С.Макаренка; Лопаткін Роман Юрійович, науковий консультант відділення технічних наук, завідувач Науково-дослідним центром Інституту прикладної фізики НАН України; Берест Олег Борисович, провідний фахівець кафедри комп'ютерних наук Сумського державного університету; Хурсенко Світлана Миколаївна, доцент кафедри фізики та методики навчання фізики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

Про радість звершень і перемог розповіла Потапенко Катерина, студентка ІІ курсу Сумського державного університету, із власного досвіду навчання в Сумському територіальному відділенні. Також вона провела лекцію про особливості оформлення науково-дослідницької роботи.

Програма заходу передбачала лекційні та практичні заняття, індивідуальні консультації. Крім того, учнями були виконані контрольні роботи з базових дисциплін.

Тож сподіваємось, що дев’ятикласники не полишать цієї цікавої справи – науково-дослідницької діяльності, та відповідально виконають всі завдання, що отримали від наукових консультантів, і уже найближчим часом здобудуть перемогу в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 4 й 2.

^Вгору