ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна акція волонтерських ініціатив учнівської молоді «Добрий вчинок»

02.05.2023

Добро і милосердя – два крила, на яких тримається людство. Добрі вчинки приносять радість не лише тим, хто отримує допомогу, а й тим, хто їх робить.

Україна вкотре продемонструвала світові, що єдність і підтримка є одними із найпотужніших видів зброї нашого народу. Ми об’єднуємося і допомагаємо один одному. Саме цей меседж відображено у відео та фотоматеріалах учасників обласної акції волонтерських ініціатив учнівської молоді «Добрий вчинок», що проходить у межах обласного соціально-освітнього проєкту «Кровна родина».

До участі в акції долучилися заклади загальної середньої та позашкільної освіти: Сумської, Глухівської, Середино – Будської, Кролівецької, Лебединської, Тростянецької, Роменської, Шосткинської, Путивльської, Охтирської міських рад; Великописарівської, Есманьської, Миколаївської, Краснопільської, Чупахівської селищних рад; Андріяшівської, Новослобідської, Боромлянської, Чернеччинської, Вільшанської, Бочечківської, Березівської сільських рад.

Добрі вчинки учнівської молоді Сумщини свідчать про важливість волонтерської, благодійної роботи, особливо у воєнний час. Наша сила – в єдності. Ми віримо в ЗСУ, Україну та Перемогу.

З матеріалами учасників акції можна ознайомитися тут:

https://youtu.be/yHJAlakocFs

https://youtu.be/qrhgdiL5i_s

https://www.youtube.com/watch?v=Zt4GEYO1WwY

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 2 і 3?

^Вгору