ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна акція волонтерських ініціатив учнівської молоді «Добрий вчинок»

17.05.2024

Хочеш щось змінити – починай з себе, хочеш щось змінити в суспільстві – вияви ініціативу. Для добрих справ не треба чекати слушної нагоди, їх треба робити кожен день. Саме добрими вчинками ми зможемо зробити наш світ кращим. А особливо зараз! Адже будь-яка маленька справа важлива для збереження нашої країни.

Усі ми знаємо, що добрих вчинків, що роблять людину людиною, дуже багато, навіть якусь маленьку допомогу, можна вважати благою справою. Поступитися місцем у транспорті, допомогти літній людині, нагодувати тварин, що залишилися без господарів – це все добрі справи. Всі ці вчинки вселяють віру в добро і людяність. Погодьтеся, приємно робити хороші справи, бачити радість і посмішку на обличчі людини, усвідомлювати, що саме ти причетний до цього.

Україна вкотре демонструє світові, що єдність і підтримка є одними із найпотужніших видів зброї нашого народу. Ми об’єднуємося і допомагаємо один одному. Саме цей меседж відображено у відео та фотоматеріалах учасників обласної акції волонтерських ініціатив учнівської молоді «Добрий вчинок», що проходить у межах обласного соціально-освітнього проєкту «Кровна родина».

Цього року до участі в акції долучилися заклади загальної середньої, позашкільної освіти Глухівської, Конотопської, Охтирської, Роменської, Сумської, Тростянецької, Лебединської, Шостинської, Кролевецької, Середино-Будської, Путивльської міських рад; Дубов’язівської, Великописарівської, Есманської, Краснопільської, Липоводолинської, Недригайлівської, Миколаївської, Ямпільскої селищних рад; Андріяшівської, Боромлянської, Бочечківської, Вільшанської, Миколаївської, Новослобідської, Синівської, Попівської, Чернеччинської сільських рад.

Добрі вчинки учнівської молоді Сумщини свідчать про важливість волонтерської, благодійної роботи, особливо у воєнний час. Наша сила – в єдності. Дякуємо ЗСУ за можливість творити добро. Слава Україні.

З матеріалами учасників акції можна ознайомитися тут

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 5.

^Вгору