ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна естафета «Позашкільна освіта Сумщини – 49+» завершила свою ходу

12.11.2019

Нас поєднала естафета позашкілля –
Парад майстерності і творчості політ,
дитячого таланту, здібностей і вміння,
Підкорюють зірки Сумщини світ.
Ми віримо, що зможемо здійснити
Дитячі мрії й запалить серця.
Життя на краще здатні ми змінити
Тож творчості вогонь горить хай без кінця!

Обласна естафета «Позашкільна освіта Сумщини – 49+» завершила свою ходу. Це був період цікавих зустрічей, знайомств, презентацій кращого досвіду роботи дитячих творчих колективів, професійного спілкування педагогів-позашкільників...

З лютого по листопад 2019 року естафетний кубок побував у всіх адміністративно-територіальних одиницях нашої області. До заходів у межах естафети долучилися понад 50 тисяч вихованців, педагогів закладів позашкільної, загальної середньої освіти.

Позашкілля вражало калейдоскопом талантів, різнобрав’ям проектів і програм. Вражало і буде надалі вражати, бо твердження про те, що все має свій початок і свій кінець, не про позашкілля. Кожного дня до закладів позашкільної освіти приходять тисячі юних мешканців нашої області для того, щоб обрати справу до душі, знайти друзів, поспілкуватися, розвинути свій талант.

Позашкільники Сумщини підбивають підсумки своєї роботи, окреслюють плани на майбутнє, які будуть презентовані в лютому 2020 року під час обласного свята «Кожна дитина має право».

Тож, до нових зустрічей, дорогі друзі!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 9.

^Вгору