ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна фізико-математична школа

19.04.2021

17 квітня 2021 року відбулася сесія для учнів 8 класів – слухачів обласної фізико-математичної школи Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Слухачі мали змогу наочно побачити досліди, прокоментувати їх, спробувати себе в якості юних дослідників, поділитися своєю гіпотезою та припущеннями під час заняття, що проводила Карпуша Валентина Михайлівна, методист з фізики та астрономії навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Учні навчилися на практиці, як можна використовувати додаток смартфону для постановки досліду та фіксації датчиків в якості вимірювання приладу, зокрема вимірювання часу, кутову швидкість, прискорення тощо, будувати графіки за допомогою зафіксованих даних та занесених до таблиці ХL.

Також, слухачі обласної школи під керівництвом наукового консультанта Сумського територіального відділення МАН України, доктора економічних наук, професора Сотник Ірини Миколаївни, ознайомилися з поняттям «Зелена Економіка». Юні науковці дізналися про один з способів щодо переорієнтування споживчих звичок, інвестицій і торгівлі, спрямованої на загальне процвітання суспільства.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 9.

^Вгору