ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна школа флористики та фітодизайну

29.10.2015

З 23 по 25 жовтня 2015 року в еколого-натуралістичному відділі обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася навчальна сесія для учнів обласної заочної школи флористики та фітодизайну.

У навчальній сесії взяли участь вихованці, учні позашкільних, загальноосвітніх навчальних закладів міст Суми, Охтирка, Глухів, Лебедин, Сумського та Тростянецького районів.

Під час проведення занять діти ознайомилися з історією виникнення аранжування квітів, сучасним стилем і напрямами європейського аранжування, японською школою аранжування квітів.

Під час майстер-класу «Створення топіарних композицій» вихованці школи ознайомилися з основами топіарного мистецтва, навчалися використовувати знання на практиці.

Практичні заняття «Солодка флористика», «Створення квіткових композицій» сприяли розвитку практичних умінь і навичок у роботи.

Запам’ятається слухачам обласної школи флористики та фітодизайну екскурсія по еколого-натуралістичному відділу, під час якої вони ознайомилися з квітково-декоративними рослинами ландшафтного дизайну. Майбутні флористи переглянули виставку дитячих робіт вихованців творчих учнівських об’єднань «Флористика та фітодизайн інтер’єру».

Слухачі заочної школи отримали творче домашнє завдання, про виконання якого вони будуть звітувати під час зимової сесії обласної заочної школи флористики.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 6.

^Вгору