ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна школа «Лідер»

24.11.2022

23 листопада 2022 року відбулася навчальна сесія обласної школи «Лідер» за модулем «Лідерство в сучасному світі».

До участі у роботі обласної школи «Лідер» долучились 58 лідерів та координаторів учнівського самоврядування закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

Випускник Української академії лідерства, керівник гуртка комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Володимир Міщенко ознайомив слухачів школи з сучасними аспектами лідерства, можливостями для розвитку лідерських якостей, міфами та принципами ефективного управління часом.

Волонтерка програми «Будуємо Україну Разом» Юлія Олещенко презентувала програму, що діє в Україні з 2014 року з ініціативи благодійної організації «Українська освітня платформа» та закцентувала увалу аудиторії на можливостях творити зміни в країні вже сьогодні через волонтерство.

На превеликий жаль аварійне відключення світла не дозволило завершити роботу навчальної сесії обласної школи «Лідер», тому з презентаціями спікерів пропонуємо ознайомитися за посиланням.

Слухачі школи мають підготувати домашнє завдання: розробити особистий план на грудень, використовуючи «Матрицю Ейзенхауера» (роботи приймаються до 5 грудня на електронну адресу cnpv.sumy@gmail.com, тема листа «Матриця на грудень»).

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 1.

^Вгору