ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна школа народних ремесел

20.05.2018

17 травня 2018 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася підсумкова сесія для учнів обласної школи народних ремесел за напрямом «Головні убори та аксесуари».

До участі долучилося 40 юних майстрів з Охтирського міського центру позашкільної освіти-Мала академія наук учнівської молоді, Лебединського центру позашкільної освіти, Комунального закладу Сумський Палац дітей та юнацтва, Сумського районного Будинку дітей та юнацтва Сумської районної ради, Комунального закладу позашкільної освіти Тростянецької міської ради «Палац дітей та юнацтва», Комунального закладу Сумської обласної ради - обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Глухівського міського центру позашкільної освіти, Березівського центру дитячої та юнацької творчості, Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Випускники школи пройшли курс навчання за програмою «Народні ремесла Слобожанщини», оволоділи технікою виготовлення головних уборів та аксесуарів з різних матеріалів.

Лекційні та практичні заняття провели керівники гуртків ОЦПО та РТМ: Юрченко Оксана Миколаївна, Пушкалова Наталія Сергіївна, Несвіт Світлана Олександрівна, Сліпченко Тетяна Володимирівна.

Колекцію головних уборів «Крижана казка» для учасників заходу презентували вихованці театру мод «Епатаж» Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

 Слухачі школи переглянули виставку хусток, що проходить у зразковому обласному музеї туризму і краєзнавства ОЦПО та РТМ.

Випускники школи успішно захистили свої творчі доробки, презентували виставку авторських робіт, обмінювалися набутим досвідом, ділилися творчими планами. За підсумками навчання в обласній школі народних ремесел свідоцтва про позашкільну освіту отримали 35 юних майстрів.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 3.

^Вгору