ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна STEM-школа для педагогів закладів позашкільної освіти

31.05.2024

З метою упровадження сучасних освітніх технологій в закладах позашкільної освіти, модернізації форм і методів роботи із обдарованими здобувачами освіти в межах Програми «Молода генерація Сумщини на 2023-2027 роки протягом 2023/2024 навчального року було проведено обласну STEM-школу для педагогів закладів позашкільної освіти.

Слухачі школи підвищували професійну компетентність з питань STEM-освіти під час участі у теоретичному (жовтень 2023 року) й практичному модулях (лютий 2024 року), обласного фестивалю STEM-ідей «ЕКОактивна STEM-весна позашкільна», у межах обласного конкурсу розробок STEM-занять.

Підсумковий модуль обласної STEM-школи передбачає підбиття підсумків діяльності за навчальний рік, визначення перспективних завдань, отримання слухачами школи, які були активними учасниками всіх етапів навчання, сертифікатів підвищення кваліфікації. Формат проведення підсумкового модуля – асинхронний. З матеріалами модуля можна ознайомитися на сайті Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю у розділі «STEM-школа», а також завантажити сертифікати за посиланням

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 3 + 1.

^Вгору