ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласне методичне об’єднання педагогів гуртків початкового технічного профілю

17.02.2023

17 лютого 2023 року комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю в режимі відеоконференції було проведено обласне методичне об’єднання педагогів гуртків початкового технічного профілю з теми «Упровадження в освітньому процесі гуртків початково-технічного моделювання сучасних профільних педагогічних технологій».

У роботі заходу взяли участь 33 педагоги з 11 закладів позашкільної освіти області.

Власним досвідом участі у Всеукраїнському онлайн конкурсі-змаганні учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання поділився керівник гуртка комунальної організації (установи, закладу) «Шосткинська міська станція юних техніків Шосткинської міської ради Сумської області» Кибенко Михайло Миколайович. Він розповів про особливості організації та участі у заході.

Перед присутніми виступила Наталія Сидоренко – практичний психолог КЗ СОР - ОЦПО та РТМ з темою «Допомагаємо собі, допомагаємо дітям» та надала корисні поради, як опанувати себе в критичних умовах, як підтримувати психологічний стан вихованців в критичних умовах, ознайомила з методами формування стресостійкості.

Під час методичного об’єднання було розглянуто ряд питань:

  • упровадження в освітньому процесі гуртків технічного напряму сучасних профільних педагогічних технологій;
  • умови участі у обласному конкурсі-змаганні учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання;
  • особливості участі у обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!».

У обговоренні взяли участь усі учасники методоб’єднання. Засідання пройшло конструктивно, змістовно і на належному методичному рівні. Підводячи підсумки, Сергій Статівка, завідувач науково-технічного відділу КЗ СОР - ОЦПО та РТМ наголосив, що пріоритетними напрямками у роботі методичного об’єднання є постійний пошук нових технологій, ідей і напрямків, що сприяють підвищенню фахової майстерності педагогів та всебічному розвитку вихованців.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 1.

^Вгору