ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі)

19.05.2015

14–17 травня 2015 року відбулися обласні змагання юних авіамоделістів, клас вільнолітаючих моделей. Традиційно вони відбулися на базі Конотопського міського центру дитячої та юнацької творчості.

У змаганнях взяли участь вихованці позашкільних навчальних закладів м. Суми, Конотоп, Кролевець, Глухів, Ромни, Охтирка.

Програмою змагань передбачалося визначення особисто-командної першості за шістьма категоріями вільнолітаючих авіамоделей. За підсумками проведення змагань у командній першості та першості «Юніор» переможцями визнано:

  • I місце – команда Конотопського міського центру дитячої та юнацької творчості, керівник команди Соловей Олександр Володимирович;
  • II місце – команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, керівник команди Коломієць Микола Олександрович;
  • III місце – команда Охтирського центру позашкільної освіти –Мала академія наук учнівської молоді, керівник команди Гарькавенко Валерій Володимирович.

За результатами змагань суддівська колегія відібрала кандидатів до команди області, яка братиме участь у Всеукраїнських змаганнях учнівської молоді з авіамодельного спорту, що відбудуться в червні цього року в м. Чернігові.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 3.

^Вгору