ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласні змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі)

27.05.2011

19-22 травня 2011 року відбулися обласні змагання юних авіамоделістів, клас вільнолітаючих моделей. Традиційно вони проходять на базі Конотопського міського центру дитячої та юнацької творчості.

У змаганнях взяли участь вихованці позашкільних навчальних закладів м. Суми, Конотоп, Кролевець, Глухів, Ромни, Охтирка.

Програмою змагань передбачалося визначення особисто-командної першості за шістьма категоріями вільнолітаючих авіамоделей. За підсумками проведення змагань у командній першості та першості «Юніор» переможцями визнано:

  • I місце – команда Кролевецької районної станції юних техніків, керівник команди Буйвал Юрій Володимирович;
  • II місце – команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, керівник команди Коломієць Микола Олександрович;
  • III місце – команда Глухівського міського центру дитячої та юнацької творчості, керівник команди Сидоренко Сергій Володимирович.

За результатами змагань суддівська колегія відібрала кандидатів до збірної команди області, яка братиме участь у Всеукраїнських змаганнях учнівської молоді з авіамодельного спорту, що відбудуться в червні цього року на базі Конотопського центру дитячої та юнацької творчості.

До складу збірної команди увійшли: Ніколаєв Андрій, вихованець обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Болобон Олександр, вихованець Конотопського центру дитячої та юнацької творчості, Жуплатов Олексій, вихованець Глухівського центру дитячої та юнацької творчості, Романенко Ігор, вихованець Охтирської станції юних техніків, Андрухов Олександр, вихованець Кролевецької районної станції юних техніків.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 7?

^Вгору