ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласні змагання учнівської молоді з радіотехнічного конструювання

24.11.2013

22-23 листопада 2013 року Сумським обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю були проведені обласні змагання учнівської молоді з радіотехнічного конструювання. Змагання проходили на базі Сумського міського центру науково-технічної творчості молоді.

У змаганнях взяли участь команди вихованців з 6 позашкільних навчальних закладів області, а саме: Глухівського міського центру дитячої та юнацької творчості, Роменського міського центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, Лебединського центру позашкільної освіти, Буринського районного будинку дітей та юнацтва, Кролевецької районної станції юних техніків, Сумського міського центру науково-тенічної творчості молоді.

У рамках співпраці з вищими навчальними закладами в роботі змагань взяли участь представники кафедри «Елекетроніка та комп’ютерна техніка» Сумського Державного університету.

За підсумками змагань переможцями у командній першості стали:

- команда Роменського ЦПО та РТМ – І місце ,керівник команди Строкань Ю.В. ,

- команда Буринського БДЮТ – ІІ місце, керівник команди

Овсієнко О.А. ;

- команда Глухівського ЦДЮТ – ІІІ місце, керівник команди Ковальчук В.О.

В особистому заліку серед вихованців молодшої вікової групи перемогу вибороли: Бережний Антон, вихованець Роменського ЦПО та РТМ, – місце; Рожков Андрій, вихованець Лебединського ЦПО, – ІІ місце; Кириченко Андрій, вихованець Кролевецької СЮТ, – ІІІ місце.

Переможцями старшої вікової групи стали:

- Матяш Віктор, вихованець Роменського ЦПО та РТМ, – І місце ;

- Савченко Антон, вихованець Буринського БДЮТ, – ІІ місце;

- Сидоренко Олександр, вихованець Глухівського ЦДЮТ, – ІІІ місце.

Переможці змагань були нагороджені грамотами Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, а також заоохочувальним призами, наданими представниками кафедри «Елекетроніка та комп’ютерна техніка» Сумського Державного університету.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 3.

^Вгору