ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ОБЛАСНИЙ ЕКОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ «ПРИРОДА – НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСТВО УКРАЇНИ»

09.11.2020

Обласний екологічний форум є одним із заходів обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проєкту «Голос крові: ми – Українці!», і має на метою формування нового природоохоронного світогляду громадян України на засадах сталого розвитку, виховання в дітей почуття відповідальності за природу як національне багатство. Цьогорічний форум, зважаючи на епідемічну небезпеку поширення COVID -19 в області, відбувся в дистанційному форматі – на інтерактивній дошці Padlet.

У заході взяли участь 30 учнів, вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти області.

Під час проведення форуму було організовано роботу секцій-дошок «Дослідження природних ресурсів України, екологічного стану довкілля», «Вивчення народних традицій раціонального природокористування», «Сучасні технології енергоефективності та енергозбереження на засадах сталого розвитку».

Учасники форуму публікували свої роботи, ознайомлювалися та обговорювали роботи інших учасників у межах обраної ними секції. У своїх роботах вони порушували проблеми збереження біорізноманіття, водних природних ресурсів; впровадження безпечних агротехнологій, традицій раціонального природокористування у межах громад; охорони навколишнього природного середовища в інтересах сталого розвитку.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 5?

^Вгору