ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний фестиваль юних майстрів бісероплетіння «Веселка творчості»

20.05.2016

19 травня 2016 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся обласний фестиваль юних майстрів бісероплетіння «Веселка творчості».

У заході взяли участь 55 юних майстрів, 30 керівників гуртків, майстри народної творчості.

У межах фестивалю відбулася виставка авторських робіт, де було представлено близько 300 витворів, виконаних у різних техніках.

Цьогоріч до участі в роботі журі фестивалю долучилися досвідчені майстри бісероплетіння, керівники гуртків: Поліщук Марина Володимирівна з Лебединського центру позашкільної освіти, Лисенко Людмила Олександрівна з Сумського районного будинку дітей та юнацтва, Огнєва Світлана Василівна, Несвіт Світлана Олександрівна з Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Оцінювання робіт відбулося за номінаціями: плетіння з використанням дроту, ткацтво бісером, вишивка бісером, плетіння бісером. Журі високо оцінило творчу роботу учасників заходу на майстернях, виставкові експонати дітей та презентації.

Під час засідання круглого столу керівники гуртків презентували свої надбання, обмінювалися досвідом роботи, спілкувалися з членами журі.

ГРАН-ПРІ фестивалю здобули вихованці Глухівського міського центру позашкільної освіти Щітка Артем і Самоброд Яна.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 5.

^Вгору