ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний семінар для виховників та організаторів гри «Сокіл» («Джура») на Сумщині

19.03.2021

17 березня 2021 року в режимі відеоконференції відбувся обласний семінар «Виховний потенціал та організаційні засади Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)». До участі в заході долучилося 86 педагогів закладів загальної середньої та позашкільної освіти області, які опікуються питаннями військово-патріотичного виховання дітей і молоді.

Під час проведення заходу висвітлювалися питання щодо популяризації організаційних форм військово-патріотичного виховання учнівської молоді у закладах позашкільної освіти області, особливості проведення І етапів гри «Сокіл» («Джура») в умовах карантинних обмежень, організаційних та змістових засад проведення у 2021 році обласних етапів гри для старшої та середньої вікових груп, а також інших заходів у межах гри «Сокіл» («Джура»).

Захід став платформою для спілкування, обміну думками та досвідом, жвавого обговорення актуальних проблем та сучасних викликів у контексті роботи за військово-патріотичним напрямом позашкільної освіти.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 9.

^Вгору