ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Онлайн-засідання обласного методичного об’єднання педагогів

22.04.2021

Напередодні Всесвітнього дня Землі, 21 квітня 2021 року відбулося онлайн-засідання обласного методичного об’єднання педагогів закладів позашкільної освіти області, які працюють з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку, з теми «Виховання екологічної культури дітей дошкільного і молодшого шкільного віку в умовах закладів позашкільної освіти».

У заході взяли участь методисти, керівники гуртків 20 закладів позашкільної освіти – куратори шкіл, студій, об’єднань раннього творчого розвитку дітей.

Свій досвід роботи презентував педагогічний колектив комунального закладу «Роменський центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю імені Івана Кавалерідзе» відділу освіти Роменської міської ради Сумської області.

Про діяльність школи раннього творчого розвитку «Барвінок» та, зокрема, про формування екологічної свідомості дітей дошкільного та молодшого шкільного віку в позашкільному просторі у своїх виступах розповіли заступник директора Євгенія Рибка та керівник гуртка Тетяна Янголь.

Підбиваючи підсумки роботи методичного об’єднання, завідуюча гуманітарно-оздоровчим відділом Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Людмила Скоробагатько наголосила на актуальності системної роботи з формування екосвідомості вихованців, активної участі педагогів в обласній екологічній ініціативі СОЦПО та РТМ «Екожиття – наше майбуття».

Дякуємо колегам за плідну творчу співпрацю!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 1.

^Вгору