ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Онлайн-змагання учнівської молоді "Юний геолог"

31.10.2022

Команда вихованців науково-дослідницького гуртка "GreenECO" комунального закладу "Центр позашкільної освіти" Миколаївської сільської ради Сумського району Сумської області (керівник - Котькало Євгенія Сергіївна) у складі Шаповал Крістіни, Котенко Юлі, Котенко Марії, Атамуратової Даніели, Гончаренко Софії, Чернобая Олександра, Одарченко Анастасії та Копиці Владислава протягом 27-29 жовтня взяли участь у Міжрегіональних геолого-краєзнавчих онлайн-змаганнях учнівської молоді "Юний геолог".

Захід було організовано Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді спільно з комунальним закладом "Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді " Запорізької обласної ради.

Участь у заході взяла 21 команда з різних областей України.

Команда "GreenECO" у конкурсі геологічних проєктів "Геологічна пам'ятка мого краю", де треба було попередньо подати на оцінювання журі дослідницьку роботу з геології, а потім презентувати її та відповісти на запитання, посіла І місце! Конкурс "Геологи розповідають, геологи запитують" також приніс команді І місце. У вікторині "Юні знавці геології" команда посіла 2 місце.

За результатами трьох конкурсів, що входять до загального заліку, команда стала переможцем Міжрегіональних геолого-краєзнавчих онлайн-змаганнях учнівської молоді "Юний геолог".

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 1 й 3.

^Вгору