ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Пам’ять, що не згасне

12.10.2021

Мабуть, жодна пора року не дає таке неймовірне відчуття повноти й водночас швидкоплинності життя, як осінь. Тому не випадково саме восени проводиться ''Меморіал пам'яті друзів", відкритий чемпіонат міста зі спортивного туризму, присвячений пам'яті туристів та альпіністів Сумщини.

Цього року змагання ХХV-го ''Меморіалу" відбулися 8-10 жовтня 2021 року, в лісовому масиві неподалік с. Зелений Гай.

У змаганнях взяли участь представники закладів позашкільної освіти області, серед яких і вихованці та педагоги фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, який є співорганізатором заходу. Слід зазначити, що вони гідно пройшли всі випробування.

Відтак, серед переможців і призерів чемпіонату Лапа Марія – І місце, Смоленко Анастасія – ІІ місце в групі дівчата 2007 – 2008 р.н.; Курмаков Владислав – ІІ місце в групі хлопці 1996 – 2004 р.н.; Рублевський Кирило – ІІІ місце в групі хлопці 2007 – 2008 р.н.; Єрмоленко Владислав – ІІІ місце в групі хлопці 2005 – 2006 р.н. На висоті були і керівники гуртків Бацман Жанна – І місце, Мараховський Станіслав – І місце, Скрипка Андрій – ІІ місце, Постельняк Ірина – ІІ місце, Троян Ніна – ІІІ місце.

Учасники заходу вшанували своїх товаришів.

ХХV ''Меморіал пам'яті друзів" в черговий раз довів, що друзі – це назавжди, вони з нами, доки живе пам’ять про них.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 2 й 4.

^Вгору