ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Перемога юних садівників Тростянця у Всеукраїнському фестивалі «Україна-сад»

14.10.2015

З 7 по 9 жовтня 2015 року вихованці Комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палац дітей та юнацтва» брали участь у Всеукраїнському фестивалі «Україна – сад» (м. Київ), метою якого є підвищення ефективності роботи на шкільних навчально-дослідних ділянках з садівництва, підготовка школярів до активної професійної самореалізації.

Захід проводився Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді (НЕНЦ) спільно з Національним університетом біоресурсів та природокористування України, Українським науково-дослідним інститутом садівництва УААН.

Учасники фестивалю презентували досягнення своїх творчих учнівських об’єднань під час виставки; захищали науково-дослідницькі роботи у секціях «Дослідницька робота в ягідниках», «Дослідницька робота в плодовому саду», «Дослідницька робота у плодово-ягідному розсаднику»; долучилися до створення плодового саду на території НЕНЦ у межах трудової акції «День саду»; відвідали поранених військовослужбовців із зони АТО у Київському військовому госпіталі.

Згідно з рішенням журі Фестивалю за презентацію виставки досягнень творчих учнівських об’єднань садівничого профілю вихованці гуртка «Юні садівники» Комунального позашкільного навчального закладу Тростянецької районної ради «Палац дітей та юнацтва» нагороджені грамотою за зайняте І місце; Мовенко Юлія посіла І місце у секції «Плодово-ягідний розсадник» з темою роботи «Вирощування та сортовивчення суниці садової на засадах органічного землеробства».

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 3 + 4.

^Вгору