ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Перемоги юних техніків Сумщини протягом червня

02.07.2024

Сумщина багата на талановиту та успішну молодь. Юні техніки Сумщини є постійними учасниками, призерами та переможцями Всеукраїнських змагань та конкурсів.

Так, 20 червня 2024 року було підведено підсумки Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» (з 12 поданих від області експонатів – 8 отримали нагороди). Дипломи можна завантажити за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1OZ1nuqC8feXkBUW2-QCe_rthNKFiD0f5?usp=sharing

12-16 червня 2024 року у місті Ланівці Тернопільської області відбулися Всеукраїнські відкриті змагання з трасових автомоделей серед учнівської молоді на кубок УДЦПО. Команду Сумської області представляли вихованці Центру науково-технічної творчості молоді Сумської міської ради під керівництвом Сергія Анатолійовича Лощонова. Юні автомоделісти продемонстрували свої здібності, практичні навички та вибороли ІІ командне місце.

19-23 червня 2024 року у місті Сміла Черкаської області на Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді (юніори) з судномодельного спорту («М» – швидкісні радіокеровані) Сумщину представляла команда Глухівського міського центру позашкільної освіти під наставництвом Кирила Олександровича Тумана, Віктора Володимировича Капіци. Спортсмени показали високий рівень підготовки до змагань та вибороли І місце.

26-30 червня 2024 року у місті Чернівці відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі). Команду від області представляли вихованці Комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та Конотопського Центру дитячо-юнацької творчості Конотопської міської ради під керівництвом Олександра Володимировича Солов’я та Миколи Олександровича Коломійця. Юні авіамоделісти показали свою майстерність у запуску планерів, здобули три особисті призові місця, а у загальному заліку посіли ІІІ командне місце.

У квітні-червні 2024 року команда комунальної організації (установи, закладу) «Шосткинська міська станція юних техніків Шосткинської міської ради Сумської області» взяла участь у Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді з ракетомодельного спорту (юніори) та юних ракетомоделістів (юнаки) (змішаний формат) (IV ранг). Досвідчений керівник команди Юрій Васильович Гапон разом з вихованцями продемонстрували високий рівень підготовки та вибороли І командне місце.

Вітаємо переможців та призерів Всеукраїнських змагань з нагородами та бажаємо юним спортсменам успіхів у підкоренні нових спортивних вершин! Слава Україні!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 7.

^Вгору