ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Перемоги орієнтувальників Центру у Чемпіонаті України серед вихованців закладів позашкільної освіти зі спортивного орієнтування

03.10.2021

Вихованці гуртків зі спортивного орієнтування фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю наприкінці вересня взяли участь у Чемпіонаті України серед вихованців закладів позашкільної освіти зі спортивного орієнтування, що відбувся у м. Святогірськ Донецької області.

Юні спортсмени (147 учасників, 12 команд) представляли 6 регіонів України. Змагання проходили на дистанціях «середня», «коротка» та «двохетапна естафета».

У першій день Чемпіонату на короткій дистанції перемогу команді Центру приніс Іванчихін Даниіл (І місце у групі Ч-14). Призерами у цей день стали Ткаченко Костянтин (II місце у групі Ч-18) та Спіріна Софія (III місце у групі Ж-14).

На середній дистанції, що проходила у другий день змагань, найкращі результати показали Ткаченко Костянтин (I місце у групі Ч-18), Іванчихін Даниіл (І місце у групі Ч-14), Спіріна Софія (III місце у групі Ж-14), Попов Максим (ІІІ місце у групі Ч-16).

Високі результати показали вихованці Центру під час двохетапної естафети. Так, в групі Ч-18 І місце посіли Пінчук Данило і Ткаченко Костянтин, в групі Ж-14 ІІ місце здобули Спіріна Софія і Тимошенко Ксенія, ІІІ місце у групі Ч-16 здобула команда у складі Іванчихіна Даниіла та Попова Максима та у групі MIX14 команда у складі Васильченко Поліни і Шелудька Максима.

У загальному заліку команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю посіла ІІІ місце.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 1.

^Вгору