ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ПЕРЕМОГИ СУМСЬКИХ ОРІЄНТУВАЛЬНИКІВ НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ЗІ СПОРТИВНОГО ОРІЄНТУВАННЯ (БІГОМ)

27.09.2023

З 20 до 24 вересня 2023 року в м. Київ відбувся Чемпіонат України серед вихованців закладів позашкільної освіти зі спортивного орієнтування (бігом). У змаганнях взяла участь команда вихованців Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівники Зикова Лілія, Пугач Михайло).

У перший день Чемпіонату на короткій дистанції кращі результати показали Медвєдєв Кирило – ІІ місце у групі Ч - 18, Спіріна Софія – ІІІ місце у групі Ж - 16, Заяц Владислава – ІІІ місце у групі Ж - 14.

Другий день змагань приніс нові перемоги. Так, на середній дистанції призові місця посіли Медвєдєв Кирило (ІІ місце) та Іванчихін Даниіл (ІІІ місце).

Естафета у третій змагальний день – і знов блискуча перемога: І місце у групі Ч-18 здобули Медвєдєв Кирило та Іванчихін Даниїл, І місце у групі Ж-18 – Спіріна Софія та Сухініна Катерина, ІІІ місце у групі Ч-12 – Назар Тарасенко та Матвій Сердюк.

За результатами трьох днів Чемпіонату команда Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю у складі Лукаша Арсенія, Медвєдєва Кирила, Лисянського Назара, Посенко Софії, Сердюка Матвія, Василеги Матвія, Спіріної Софії, Сухініної Катерини, Тарасенка Назара, Денисенко Дар’ї, Заяц Владислави, Іванчихіна Даниїла посіла ІІ командне місце. В особистих заліках вихованці здобули дві золоті, дві срібні, чотири бронзові нагороди.

Вітаємо наших орієнтувальників, бажаємо їм нових успішних стартів та переможних фінішів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 7.

^Вгору