ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ РОБІТ ЮНИХ ФОТОАМАТОРІВ «МОЯ УКРАЇНО!»

14.10.2024

9 жовтня 2024 року завершився яскравий, натхненний, творчий обласний конкурс робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!», організований комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. У конкурсі взяли участь 437 юних фотографів з Сумщини, які представили свої найкращі роботи.

Фотографії оцінювалися в різних вікових категоріях та номінаціях, таких як «Архітектура», «Пейзаж», «Портрет (репортажний та студійний)», «Натюрморт», «Побутові або жанрові фотографії», «Фото з застосуванням програми Adobe Photoshop», «Репортажне фото», «Макрофотографія», «Флора та фауна» та «Експериментальне фото».

Журі зіткнулося з непростим викликом – обрати переможців серед настільки різноманітних і, водночас, цікавих фоторобіт, які оцінювалися за технічною майстерністю, композиційним рішенням, ідеєю автора та використання технічних прийомів. За рішенням експертів, були відібрані кращі фотографії, які візьмуть участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!».

Переможці та призери обласного етапу фотоконкурсу отримають дипломи, а учасники – грамоти від комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

«Кожна фотографія відображає глибокий емоційний внесок автора і це чітко відчувається у всіх роботах», – сказав голова журі, завідувач науково-технічного відділу Сергій Статівка.

Обласний етап заочного Всеукраїнського конкурсу робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!» став чудовою подією для юних фотографів Сумської області. Організатори щиро дякують усім учасникам та закликають підтримувати цей творчий запал і продовжувати вдосконалювати свої фотографічні здібності.

Підсумкові протоколи можна переглянути за посиланням:

https://ocpo.sumy.ua/pozashkilnij-olimp-sumschini/naukovo-texnichnij/pidsumki-oblasnix-zmagan-i-konkursiv.html

Дипломи, грамоти та фотороботи переможців та призерів розміщені за посиланням:

drive.google.com/drive/folders/1VJ8pWxTyBnnOUNxMGW1bd4-o4cZzcciz?usp=sharing

Бажаємо учасникам конкурсу нових творчих звершень і яскравих, незабутніх моментів у захоплюючому світі фотографії!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 4.

^Вгору