ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Підсумковий модуль обласної STEM-школи для педагогів закладів позашкільної освіти

27.05.2023

Підсумковий модуль обласної STEM-школи для педагогів закладів позашкільної освіти проведено 26 травня 2023 р. в асинхронному форматі.

Підбито підсумки діяльності у 2022/2023 н.р. Учасниками школи стало понад 140 педагогів, які протягом навчального періоду отримали теоретичні знання й практичні навички з питань реалізації STEM-освіти у змішаному форматі в умовах закладів позашкільної освіти. Створено електронний кейс авторських інтерактивних освітніх STEM-продуктів.

Про результативність навчання в STEM-школі свідчить активна участь педагогів закладів позашкільної освіти в обласному фестивалі STEM-ідей «ЕКОактивна STEM-весна позашкільна» (квітень 2023 р.). А також у заходах Всеукраїнської STEM-весни.

У перспективі вбачається подальша діяльність STEM-школи у 2023/2024 навчальному році в аспекті підготовки й реалізації STEM-занять.

Про актуальність STEM-освіти й ефективність роботи школи свідчать багаточисельні пости педагогів, що розміщено на інтерактивній дошці Padlet. Надихнутися позитивними відгуками можна за посиланням.

Дякуємо всім за активну участь у заходах STEM-школи.

Окрема подяка колегам-спікерам за ґрунтовну роботу з організації й проведення STEM-школи.

Вітаємо колег, які успішно пройшли всі етапи навчання, з отриманням сертифікатів з підвищення кваліфікації.

Бажаємо творчого натхнення у подальшій реалізації нових STEM-ідей! Перемоги і миру!

Матеріали STEM-школи розміщено на сайті Сумського ОЦПО та РТМ за посиланням.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 6?

^Вгору