ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Підтвердження майстерності

04.09.2015

21 – 29 серпня 2015 року в місті Кендзежин-Козле (Польща) відбувся Чемпіонат Світу з судномодельного спорту секції «М» (швидкісні радіокеровані моделі).

На змагання приїхали 250 моделістів з Німеччини, Бельгії, Голандії, Чехії, Польщі, Болгарії, Росії, Угорщини, Китаю, Таіланду

У змаганнях брали участь юні судномоделісти – вихованці Глухівського міського центру позашкільної освіти: Юрій Примаков, Дмитро Борщ, Олег Устінов, керівник гуртка Микола Грудина.

Юрій Примаков дійшов до двох фіналів в класах міні Експерт, де посів четверте місце та ЕКО теам (командні перегони), де здобув бронзову медаль.

Олег Устінов дійшов до фіналу в класі Гідро-1 і посів п’яте місце через прикру помилку німецької судномоделістки, яка не впоралась з керуванням і врізалася в його модель.

Дмитро Борщ до фіналу не потрапив, але за рейтинговою таблицею посів одинадцяте місце серед тридцяти шести юніорів в класі ЕКО стандарт.

Вітаємо юних моделістів із вдалим виступом на Чемпіонаті Світу та бажаємо їм подальших перемог у змаганнях різного рангу.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 1.

^Вгору