ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ПОЗАШКІЛЛЯ БЕЗ КОРДОНІВ

08.10.2021

В умовах сьогодення заклади позашкільної освіти як соціальні інститути, що виконують важливу державницьку, громадянську та соціалізуючу місію, насамперед зацікавлені у співпраці та партнерстві.

Налагоджена, ефективна взаємодія і співпраця між закладами позашкільної освіти сприяє розвитку партнерських стосунків; формуванню якісного позашкільного освітньо-розвивального простору; мобілізації всіх можливих ресурсів для створення позитивного іміджу закладу позашкільної освіти на різних рівня.

Відповідно до укладеної Угоди про співпрацю у сфері місцевого та регіонального розвитку Кам’янка-Бузької територіальної громади, Плану спільних заходів про співпрацю між КЗ «ЦДЮТ Кам’янка-Бузької міської ради» (директор Зоряна Сікорська) та КЗ СОР – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (директор Лариса Тихенко), 7 жовтня в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася спільна онлайн-зустріч педагогічних колективів закладів-партнерів у межах проєкту «Віртуальне позашкілля».

Під час зустрічі заклади-партнери провели онлайн-презентацію системи роботи закладів, підготували відеоролики та обмінялися ними. Спільний перегляд відеороликів про діяльність закладів позашкільної освіти Сумщини і Львівщини, сприяв ознайомленню з основними напрямами діяльності закладів, напрацюваннями в галузі позашкільної освіти в регіонах.

У підсумку онлайн-спілкування педагоги дійшли висновку щодо необхідності подальшого розвитку співпраці, налагодженню співробітництва не лише на всеукраїнському, а й на міжнародному рівнях.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 1.

^Вгору